Ügyfélfogadás:
Hétfő és Szerda: 13.00 - 15.30
Péntek: 9.00 - 12.00

Demens betegek nappali ellátása

Demens betegek nappali ellátása

A demencia centrumok szakvéleményével rendelkező enyhe, illetve középsúlyos demenciával küzdő idősödő emberek, napközbeni ellátása. Az ellátottak állapotfelmérése Mini-mentál teszt segítségével történik.
Feladatunk kulturált, biztonságos körülmények között, a család tehermentesítése mellett a gondoskodás kiegészítése, önellátási képességük csökkenése mellett is életminőségük megőrzése, szükségleteik kielégítése.
Ápolás, gondozás, foglalkoztatás mellett, szeretetteljes gondoskodás, biztonságos környezet és felügyelet biztosítása az emberi méltóságuk, autonómiájuk megőrzésével.

Az ellátásra szolgáló helyiség tárgyi feltételei elősegítik a demenciával élő személy könnyű és biztonságos közlekedést, tájékozódását, hozzájárulva ezzel is biztonságérzete növeléséhez.
Az intézmény hétfőtől péntekig 7,00 órától 16,00 óráig biztosítja az ellátást.

A demenciával élő személyek nappali ellátását biztosító telephely szolgáltatásai csak a Pszichiátriai/Neurológiai Szakkollégium által befogadott Demencia Centrum, vagy a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal, vagy pszichiáter, neurológus, geriáter szakorvos, demencia kórképet megállapító szakvéleményével vehetők igénybe.

A térítési díjról az oldalunkon elérhető táblázat nyújt információt.

Az ellátottak intézménybe és haza történő szállítása az intézmény gépjárművével biztosított, külön térítési díj ellenében.

Szolgáltatás helye:
II.sz. Gondozási központ

Közadat kereső

KERESÉS

Fontos információk

MEGNÉZEM