Ügyfélfogadás:
Hétfő és Szerda: 13.00 - 15.30
Péntek: 9.00 - 12.00

I.Sz. Gondozási központ

I.Sz. Gondozási központ

cím:
2400 Dunaújváros Batsányi u. 15/a

telefon:
+36 25 410 106

email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

megközelíthetőség:
Liszt Ferenc kerti buszmegállóból indulva, azon áthaladva a Duna part irányába, a Vigadó étterem mögött, a zöld övezeti részben a kétszintes épület földszintjén található az I. számú gondozási központ.

területi elosztása:
Belváros, Technikum városrész, Barátság városrész, Dózsa városrész, Erkel F. kert, Liszt F. kert, Batsányi u., Új vasmű út.

Szociális étkeztetés

Az étkeztetés keretében azoknak a szociálisan rászorultaknak a legalább napi egyszeri meleg étkezéséről kell gondoskodni, akik azt önmaguk, illetve eltartottjaik részére tartósan vagy átmeneti jelleggel nem képesek biztosítani, különösen koruk, egészségi állapotuk, miatt. A jogosultsági feltételek részletes szabályait a települési önkormányzat rendeletben határozza meg.
Kiszállítással történő étkeztetés azon személy részére biztosítható, aki egészségi állapota miatt az ételért nem tud elmenni a tálalóhelyre, és nincs olyan vele együtt élő személy, aki számára az ételt házhoz tudja szállítani.

További információ

Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás

A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás a saját otthonukban élő, egészségi állapotuk és szociális helyzetük miatt rászoruló, a segélyhívó készülék megfelelő használatára képes időskorú vagy fogyatékos személyek, illetve pszichiátriai betegek részére az önálló életvitel fenntartása mellett felmerülő krízishelyzetek elhárítása céljából nyújtott ellátás

További információ

Házi segítségnyújtás

Házi segítségnyújtás keretében a szolgáltatást igénybe vevő személy saját lakókörnyezetében kell biztosítani az önálló életvitel fenntartása érdekében szükséges ellátást. A házi segítségnyújtás keretében biztosítani kell, az alapvető gondozási, ápolási feladatok elvégzését, az önálló életvitel fenntartásában, az ellátott és lakókörnyezete higiéniás körülményeinek megtartásában való közreműködést, a veszélyhelyzetek kialakulásának megelőzésében, illetve azok elhárításában való segítségnyújtást

További információ

Közadat kereső

KERESÉS

Fontos információk

MEGNÉZEM