Ügyfélfogadás:
Hétfő és Szerda: 13.00 - 15.30
Péntek: 9.00 - 12.00

II.Sz. Gondozási központ

II.Sz. Gondozási központ

cím:
2400 Dunaújváros Magyar út 32.

telefon:
+36 25 285-785

email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

megközelíthetőség:
Az óvárosi buszmegállótól a Duna felé elindulva100 métere található régi tanácsháza épületében, található a II. számú gondozási központ. Az intézmény akadálymentesített, könnyen megközelíthető és bejárható.

területi elosztás:
Római körút, Martinovics u., Vígadó u., Fáy A. u., Kertváros, Béke városrész, Pentele városrész, Újtelep, Pálhalma.

ovaros1 ovaros2 ovaros3 ovaros4 ovaros5 ovaros6 ovaros7 ovaros8 ovaros9

Demens betegek nappali ellátása

A demencia centrumok szakvéleményével rendelkező enyhe, illetve középsúlyos demenciával küzdő idősödő emberek, napközbeni ellátása. Az ellátottak állapotfelmérése Mini-mentál teszt segítségével történik.
Feladatunk kulturált, biztonságos körülmények között, a család tehermentesítése mellett a gondoskodás kiegészítése, önellátási képességük csökkenése mellett is életminőségük megőrzése, szükségleteik kielégítése.
Ápolás, gondozás, foglalkoztatás mellett, szeretetteljes gondoskodás, biztonságos környezet és felügyelet biztosítása az emberi méltóságuk, autonómiájuk megőrzésével.

További információ

Szociális étkeztetés

Az étkeztetés keretében azoknak a szociálisan rászorultaknak a legalább napi egyszeri meleg étkezéséről kell gondoskodni, akik azt önmaguk, illetve eltartottjaik részére tartósan vagy átmeneti jelleggel nem képesek biztosítani, különösen koruk, egészségi állapotuk, miatt. A jogosultsági feltételek részletes szabályait a települési önkormányzat rendeletben határozza meg.
Kiszállítással történő étkeztetés azon személy részére biztosítható, aki egészségi állapota miatt az ételért nem tud elmenni a tálalóhelyre, és nincs olyan vele együtt élő személy, aki számára az ételt házhoz tudja szállítani.

További információ 


Idősek nappali ellátása

Idősek klubja

További információ 


Házi segítségnyújtás

Házi segítségnyújtás keretében a szolgáltatást igénybe vevő személy saját lakókörnyezetében kell biztosítani az önálló életvitel fenntartása érdekében szükséges ellátást. A házi segítségnyújtás keretében biztosítani kell, az alapvető gondozási, ápolási feladatok elvégzését, az önálló életvitel fenntartásában, az ellátott és lakókörnyezete higiéniás körülményeinek megtartásában való közreműködést, a veszélyhelyzetek kialakulásának megelőzésében, illetve azok elhárításában való segítségnyújtást

További információ

Közadat kereső

KERESÉS

Fontos információk

MEGNÉZEM