Ügyfélfogadás:
Hétfő és Szerda: 13.00 - 15.30
Péntek: 9.00 - 12.00

I. Sz. Idősek Otthona

I. Sz. Idősek Otthona

cím:
2400 Dunaújváros Duna sor 15

telefon:
+36 25 409 542
+36 25 500 640
titkárság: +36 25 401 821

email:
intézményveztő: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
gazdaságvezető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

megközelíthetőség:
Ady buszmegállótól a LIDL áruház irányában, az áruház mögött a Duna parton található a 174 férőhelyes négy szintes központi telephelyünk. Ezen a telephelyen működik a mozgó nővér szolgálatunk is. Az intézmény akadálymentesített, és könnyen megközelíthető.

Tartós bentlakásos elhelyezés 174 főnek.
Itt található a gazdasági, irodai részlegünk.

I. SZ. IDŐSEK OTTHONAI. SZ. IDŐSEK OTTHONAdscf4043dscf4044I. SZ. IDŐSEK OTTHONA

Otthoni (egészségügyi) szakápolás

Mozgó nővérszolgálat

Azon szakápolási feladatok ellátását biztosítja, melyek kiváltják a kórházi kezelést. A felvételre vonatkozó bejelentést megteheti a kérelmező, a hozzátartozó, a háziorvos, illetve kezelőorvos, vagy más olyan személy, aki az ellátott egészségi állapotát olyannak ítéli meg, hogy a szakápolásra vagy szakirányú terápiás szolgáltatásra szorul. Az ellátottak otthonukban vehetik igénybe a szolgáltatást, háziorvosi, vagy szakorvosi javaslat alapján.

A szolgáltatás térítés mentes.

További információ

Idősek otthona

Idősek otthona

Az idősek otthonában, a meghatározott gondozási szükséglettel rendelkező, de rendszeres fekvőbeteg-gyógyintézeti kezelést nem igénylő, a rá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt betöltött személy látható el.

További információ

Közadat kereső

KERESÉS

Fontos információk

MEGNÉZEM