Ügyfélfogadás:
Hétfő és Szerda: 13.00 - 15.30
Péntek: 9.00 - 12.00

dscf0232Kedves Érdeklődők, Tisztelt Látogatók!

Örömmel és nagy tisztelettel köszöntök minden kedves Érdeklődött a Dunaújváros Megyei Jogú Város fenntartásában működő Egyesített szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthonai honlapján. Büszke vagyok arra, hogy egy több mint 30 éves múltú,1971-ben alapított intézmény képviseletében „kalauzolhatom” Önöket intézményünk honlapján.
A városalapítók generációja az elmúlt években érte el azt a kort, amikor az utódok és Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának segítségére szorulnak. Méltó körülményeket, biztonságot, az állapotuknak megfelelő ellátást kell biztosítanunk. Munkánk társadalmi kötelesség, a városalapítók munkájuknak elismerése, példa az elkövetkezendő generációk számára.

Elsődleges célom egy gazdaságosan működő, szakmailag felkészült és elhívatott kollégákkal dolgozó, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó elismert, jó hírű intézmény működtetése. Ez olyan cél, melyért a folyamatosan változó gazdasági, szociális és társadalmi környezetben minden nap tenni kell. Ezt a célként kitűzött állapotot fenntartani csak úgy lehet, ha a mindenkori változásokra felkészülünk, az intézmény és a dolgozók nyitottak a napi kihívásokkal teli munkára, valamint elhívatottak a dinamikus egyensúlya fenntartásában.

 

Solymosi - Bányai Bettina
   
Intézmény vezető

 

INTÉZMÉNY FILOZÓFIÁNK

Közadat kereső

KERESÉS

Fontos információk

MEGNÉZEM