Ügyfélfogadás:
Hétfő és Szerda: 13.00 - 15.30
Péntek: 9.00 - 12.00

INTÉZMÉNY FILOZÓFIA

Valljuk, hogy minden ember alapvetően jó és értékes, feladata és küldetése van a földön.
Valljuk, hogy az ember képes a fejlődésre, képes a változásra.
A segítség részünkről nem azt jelenti, hogy bárki helyett megtehetnénk azt, amit egyedül neki kell megtennie, amiért egyedül csak ő lehet a felelős. Meggyőződésünk, hogy ezzel nem szolgálnánk mások fejlődését.
Fontos számunkra megkülönböztetni az embert magát és a cselekedeteit. Minden embert megillet a méltóság és a tisztelet akkor is, ha cselekedetei betegsége befolyásolja.
Az idős emberek szakszerű, emberséges, tiszteletteljes ellátásának elődöktől átvett szemlélet módját az intézmény a mai napig igyekszik betartani és az új szakmai kihívásoknak megfelelve együtt komplexen kezelni.. Az intézmény nap, mint nap azon fáradozik, hogy a szociális szolgáltatás központjában álló EMBER a bizalom, biztonság, békesség érzésével találkozva kapja meg az általa és családja által választott, igényelt szolgáltatást.

BIZALOM - A napi gondozás, ellátás, szolgáltatás biztosításának bizalmi elvre épülése munkánk egyik fő feladata. A bizalom nagyon törékeny, megszerzése csak folyamatos, következetes, megfelelő szintű szakmai munkával érhető el.

BIZTONSÁG - A biztonságot, csak akkor tudjuk igazán nyújtani, amikor már a bizalmat megszereztük, elnyertük. Ennek megtartásáért nap, mint nap tenni kell.
A biztonság kialakulásának érzése a szolgáltatást igénybe vevő részéről alapvető fontosságú:
„Tudom, hogy figyelnek rám”
,„Tudom, hogy figyelembe veszik a kéréseimet”
,„Tudom, hogy megkapom az engem megillető szolgáltatást”.

BÉKESSÉG Békességet kötök önmaggal, körülményeimmel, azzal hogy másokra vagyok utalva. Belátom, hogy segítségre van szükségem, és azt el is fogadom. Békesség megteremtése a dolgozók részérő elvárás, mert az időseknek békére, nyugalomra, állandóságra és következetességre épülő gondozásra van szükségük.

Közadat kereső

KERESÉS

Fontos információk

MEGNÉZEM